Page 41 - Targalt internetis - aastaaruanne 2023
P. 41

KOOSTÖÖ TEAVITUSTEGEVUSES
Antud perioodil tegime koostööd erinevate organisat- sioonide, asutuste ja algatustega. Järgnevalt toome mõned näited:
• Olime partneriks Haridus- ja Noorteameti poolt lastele mõeldud info- ja mänguportaali Teeviit juunior arendamises ja tegevuses. Tegime koostööd teavitusmaterjalide/videode loomisel ning osalesime temaatilistel teavitusüritustel. Lisaks tegime koostööd Teeviit noorteinfoportaaliga teavituskampaaniate läbiviimisel (näiteks 6.-10.02.2023 meediapädevus- nädal “Minu andmed, minu vara”) ning Teeviit tule- vikku podcastide (näiteks “DIgitaalsed jõhkrused”, “Minu andmed, minu vara” ja mitmete teavitusvideote tegemisel.
• Tegime koostööd Teliaga Targalt internetis lapsevane- mate veebiseminaride läbiviimisel ja Targalt internetis konverentsi korraldamise ja veebiülekande raames.
• Tegime koostööd ka Rahvusraamatukoguga laste ja noorte meediapädevuse arendamisel ja osalesime muuhulgas 7.-9. klassidele mõeldud meediapädevuse võistluse “Pädev olla on vägev!” žüriis.
• Osalesime Haridus- ja teadusministeeriumi poolt koordineeritud meediapädevuse võrgustiku kohtumistel ja andsime infot võrgustiku infokirja.
• Osalesime SA Kiusamisvaba Kool konverentsil “Küberkiusamise peatamine on meie kõigi asi” (07.03.2024) ja tutvustasime projekti tegevusi ning rääkisime küberkiusamise ennetamisest, sekkumisest ja nõu ning abi saamise võimalustest.
        41



























































































   39   40   41   42   43