Page 37 - Targalt internetis - aastaaruanne 2023
P. 37

2023. aasta novembris kaasasime lapsi ja noori viies läbi
Voice uuringu, mis uuris laste interneti turvalisusega seotud väärtusi, arvamusi ja vaatenurki. Uuringu raames toimus kolm fookusgruppi õpilastega Kuusalu Keskkoolist ja Ehte Humanitaargümnaasiumist ning Lastekaitse Liidu lapse õiguste saadikutega. Uuringu kokkuvõte avaldatakse mais 2024.
** *
Samsungi ideekonkursi „Solve for Tomorrow“ raames Väätsa Põhikooli õpilastega. Meil on väga hea meel, et 9. klassi noorte Eveni, Bibi Loore, Kristjani ja Kevin-Marcuse kooliäpi idee, mis suunab õpilased vahetundides liikuma ja omavahel suhtlema, osutus Baltikumi parimaks. Palju õnne! Neil on auhinnarahaga võimalus oma idee ka teostada.
** *
2024. aasta turvalise interneti päeva konverentsil „Targalt internetis: digitaalne heaolu ja vaimne tervis“ osales ettekandega Gustav Adolfi Gümnaasiumi 8. klassi õpilane Rasmus, kes tegi koos oma õpetaja I. Maadverega ettekande „PISA tulemused ja õpilaste digitehnoloogia kasutus“ ning osales ka paneeldiskussioonis „Õppija digipädevuse aren- damine ja vaimse tervise edendamine haridusasutuse ja kodu koostöös“.
** *
2023. aasta oktoobrist detsembrini tegime koostööd
   37


























































































   35   36   37   38   39